FAQ Pensioen Pro

Wat is Pensioen Pro?

Pensioen Pro is een digitale uitgave voor professionals in de pensioenwereld. Pensioen Pro biedt dagelijks een gebalanceerde mix van interviews, duiding, achtergrondinformatie en commentaar bij actuele ontwikkelingen in de pensioenwereld.

Voor wie is Pensioen Pro?

Pensioen Pro is bedoeld voor vakspecialisten in de pensioenwereld: pensioenfondsbestuurders, juristen, toezichthouders, accountants, consultants, vermogensbeheerders, fiduciair beheerders. Pensioen Pro bekijkt de wereld door hún bril en wil een hoog gehalte aan "what's in it for me" bieden.

Is er overlap in artikelen tussen het FD en Pensioen Pro?

Voor Pensioen Pro is een aparte, compacte redactie opgezet, die diepgravende artikelen over de pensioenproblematiek schrijft. De redactie van Pensioen Pro wordt gevoed door de gespecialiseerde pensioenredacteuren van het FD. De artikelen zijn exclusief voor abonnees van Pensioen Pro en zijn niet eerder verschenen in Het Financieele Dagblad of op www.fd.nl.

Het omgekeerde geldt wel: Pensioen Pro brengt ook de pensioengerelateerde nieuwsartikelen van het FD, op hetzelfde moment dat deze worden gepubliceerd op www.fd.nl.

Met welke abonnementen van FD krijg ik korting op Pensioen Pro?

Wanneer u een FD Totaal abonnement of een FD E-Paper abonnement heeft, krijgt u korting op Pensioen Pro.

Waar kan ik een abonnement nemen op Pensioen Pro?

Dit kunt u online doen op http://www.fd.nl/pro of via de Klantenservice op het gratis nummer 0800-666 666 7.

Hoe kan ik inloggen op Pensioen Pro?

Klik op het sleutel-symbool rechts op de pagina en geef vervolgens uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op Inloggen.

Ik heb een vraag over mijn abonnement op het FD

Kijk in de FAQ op FD.nl: http://fd.nl/service/faq/

Hoe kan ik mijn wachtwoord opvragen of wijzigen?

Ga naar http://fd.nl/mijnfd/wachtwoord-vergeten/ en wijzig daar uw wachtwoord.

Ik heb al een abonnement op Pensioen Pro maar inloggen lukt niet

Controleert u of u de juiste combinatie van (geregistreerd) e-mailadres en wachtwoord gebruikt. Indien u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u deze via het inlogscherm op de website opnieuw aanvragen.

Wanneer u niet meer weet met welk e-mailadres u bij FD geregistreerd staat, kunt u contact opnemen met de klantenservice om uw actieve e-mailadres te achterhalen.

Hoe krijg ik contact met de klantenservice?

Heeft u een vraag over uw abonnement, abonneren of de website Pensioen Pro en staat uw vraag niet in de FAQ? Dan is onze klantenservice telefonisch bereikbaar op werkdagen van 7:00 uur tot 18:00 uur en ’s zaterdags van 7:30 uur tot 11:00 uur. - Algemeen telefoonnummer: 0800 - 666 666 7 (gratis) - Vanuit het buitenland: +31 (0)20 592 8878.

Wat betekent het dat Pensioen Pro een ‘responsive’ site is?

Een responsive site past zich aan aan de grootte van uw beeldscherm en is daardoor optimaal bruikbaar op zowel desktop, laptop, tablet als smartphone.

Werkt Pensioen Pro in alle browsers en op alle apparatuur?

Pensioen Pro is zo gebouwd dat er zoveel mogelijk browsers en apparatuur wordt ondersteund. Het kan echter zijn dat sommige oudere apparaten en/of browsers onverwachte weergaves geven. Probeer in dat geval het volgende:

Controleer of uw browser cookies accepteert. Is dit niet het geval, kies er dan via uw instellingen voor om cookies te accepteren.

Probeer via de (browser)instellingen van de browser die u gebruikt op uw tablet de browsercache en -geschiedenis op uw tablet te verwijderen.

Upgrade uw browser naar de nieuwste versie.

Upgrade uw smartphone of tablet naar de nieuwste versie van het besturingssysteem (Android, iOS, Windows).

Gebruikt u IE8: zorg ervoor dat de sites niet in compatibiliteitsweergave worden getoond. Dit doet u via ‘ Extra’ en ‘Instellingen voor compatibiliteitsweergave’.

Gebruikt u IE10: zorg ervoor dat de sites niet in compatibiliteitsweergave worden getoond. Dit doet u via F12 en 'Browsermodus IE10'.


Waar vind ik meer informatie over het product Pensionfund.info?

http://www.companyinfo.nl/extra-diensten/pensionfund-nl.php

Hoe kan ik de redactie van Pensioen Pro bereiken?

Stuur een e-mail naar pensioenpro@fd.nl.